Flo

Nice to meet you!

Wekom 

Hallo! 👋 

Ik ben Flo     

Ik ben de persoon achter alle ontwerpen die je op mijn website terugvindt. Ik ontwerp en creëer ze van begin tot eind.

 Je vermoedt het misschien al: juwelen zijn mijn passie.  

 

Mijn missie is om unieke juwelen te maken die helemaal aansluiten bij wie ze draagt. Juwelen die de unieke schoonheid van de drager opwaarderen door subtiel aanwezig te zijn, maar toch ook een elegantie uit te stralen.

 Je vindt mijn ontwerpen terug in de webshop, maar ik hou ook van maatwerk. Zo kan ik een uniek juweel ontwerpen dat écht bij jou past!   

 

Mijn verhaal begint al vroeg, want de passie voor juwelen heb ik al van kleins af aan. In de middelbare school baatte ik zelfs al een mobiel juwelenwinkeltje uit. 

 Ik koos er dan ook voor om een technische opleiding als goudsmid te volgen, die ik later aanvulde met een opleiding Juweelontwerp en Edelsmeedkunsten aan  
Sint-Lucas te Antwerpen.     

 

In 2016 startte ik met mijn bijberoep als ontwerpster onder de naam ‘Flo De Nyn’.  Zo organiseerde ik juwelenavonden waarbij mensen mijn ontwerpen konden passen en aankopen.  

In 2020 waagde ik de sprong in het diepe, en koos ik ervoor om voltijds aan de slag te gaan in mijn eigen zaak. Mijn atelier is gevestigd in Antwerpen, en je bent altijd welkom om een bezoekje te brengen.     

 

Ik heb een hondje Lou dat me vergezelt in mijn atelier en hou verder ontzettend veel van wandelen en bloemen. 

Tot slot wil ik niets liever dan mijn passie delen met anderen. Want, zoals ik het zelf graag verwoord: ‘Jewellery gives me butterflies’.  

  

Ik wil jou inspireren met mijn juwelen. Ik wil de beste versie van jou naar voren brengen.  Dat wil ik doen met juwelen die jou doen stralen.  Die echt bij je passen. Die vrouwelijk en tijdloos zijn.  

  

 Heb jij vragen voor mij? Stel ze gerust hieronder, en ik beantwoord ze met plezier 😊 

 

hartje - Flo De Nyn 

 Heb jij vragen voor mij, stel ze gerust hieronder.

pijl