About the brand

       

Flo en Lou

WIE IS FLO?

Nice to meet you!

Ik ben Flo, Ik ben de persoon achter alle ontwerpen die je op mijn website terugvindt. Ik ontwerp en creëer ze van begin tot eind.

Mijn missie is om unieke juwelen te maken die helemaal aansluiten bij wie ze draagt. Juwelen die de unieke schoonheid van de drager opwaarderen door subtiel aanwezig te zijn, maar toch ook een elegantie uit te stralen. 

Je vindt mijn ontwerpen terug in de webshop

 

 

 

Flo De NynHOE IK STARTE..

Mijn verhaal begint al vroeg, want de passie voor juwelen heb ik al van kleins af aan. In de middelbare school baatte ik zelfs al een mobiel juwelenwinkeltje uit. 
 Ik koos er dan ook voor om een technische opleiding als goudsmid te volgen, die ik later aanvulde met een opleiding Juweelontwerp en Edelsmeedkunsten aan  
Sint-Lucas te Antwerpen.   
Juweelavonden 

 

 

 

 

 

 

In 2016 startte ik met mijn bijberoep als ontwerpster onder de naam ‘Flo De Nyn’. 

Zo organiseerde ik juwelenavonden waarbij mensen mijn ontwerpen konden passen en aankopen. 

In 2020 heb ik de tijd genomen om mijn aanbod en atelier enorm uit te breiden! Zo heb ik geïnvesteerd in mijn atelier en skills. Daarnaast heb ik meegedaan aan markten en organiseer ik ook workshops.

Ik ben gestart met workshops geven in 2021. Wat ik echt fantastisch vind om te doen. Het is fijn nieuwe mensen te leren kennen en om samen juwelen te maken van A tot Z. Het is zo leuk mijn kennis door te geven en jullie gelukkig te maken met een zelf gemaakt juweel uit zilver.

 

Loutje

MEET LOU!

Dit is Lou, mijn maatje dat mij vergezelt in mijn atelier. We adopteerde hem in december 2020 op kerstmis!

Een hond in huis is super leuk en ik zie hem enorm graag. Lou is een cavalier (Blenheim). Hij speelt graag met zijn touwen en voetbal. Momenteel gaat hij regelmatig op avontuur.

Daarnaast vergezelt hij mij altijd op mijn atelier!