Vrijgezellen/ verjaardag @Atelier Flo

Heb jij een groep in gedachten waarmee je de workshop wil volgen?
Yes! dan help ik jou graag verder.
Wat de workshops juist inhouden kan je terug vinden op de algemene pagina van elke workshop. Door op de naam te klikken hieronder ga je direct naar de pagina.

 

 

WORKSHOP  STAPELRINGEN: 

Voor de workshop stapelringen werken we met groepen van 6 personen. Als je in groep inschrijft, van 6 personen, ontvang ik je graag op een datum die we in onderling overleg vastleggen. Je kiest een datum die past in jullie agenda.

!Voorlopig kan je voor deze workshop met maximum 6 personen inschrijven. Dit omdat ik het heel belangrijk vind dat ik jullie persoonlijk kan begeleiden.

 

 

 

WORKSHOP OORBELLEN MET STENEN:

Voor de workshop oorbellen met stenen werken we met groepen van minstens 6 personen. Voor deze workshop kan je ook inschrijven met meerdere personen. Dit in onderling overleg aangezien voor groepen groter dan 10 personen we een externe ruimte moeten voorzien.

Als jij in groep inschrijft, van minstens 6 personen, ontvang ik je graag op een datum die we in onderling overleg vastleggen. Je kiest een datum die past in jullie agenda.  

 

 

 

Ik voorzie voor deze feestelijke gelegenheid graag een flesje cava en ook iets non-alcoholisch. Dit om jou te vieren! Daarnaast zullen er ook hapjes zijn en een taartje, koffie/thee om de workshop af te sluiten.

Als laatste voorzie ik ook iets extra voor de jarige of de bride-to-be in kwestie. Ik zet hem/ haar dan graag in de bloemetjes!

  

 

 
Wil jij voor één van deze workshops inschrijven in groep? 
Doe dit dan door mij een bericht te sturen via onderstaand contact formulier, ik antwoord binnen de 2 werkdagen.
Laat volgende zaken zeker weten:

✨ De datums waarop jullie kunnen deelnemen

✨ Voor welke workshop je graag wil inschrijven.

✨ Met hoeveel personen jullie zijn

 

Ik heb er alvast zin in!  
 

Laat hier je bericht achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.