Workshop Oorbellen met stenen @ Atelier Flo

 

Wil jij graag jouw eigen zilveren oorbellen maken? Die je nadien zelf kan dragen of cadeau geven? Dat kan!

In deze workshop leer ik jou oorbellen maken aan de hand van de ketteltechniek. Na de workshop neem jij 3 paar oorbellen mee naar huis. Voor de stenen kan je kiezen uit een ruime keuze van stenen die ik geselecteerd heb. Ik ga voor jou opzoek naar de mooiste stenen om jouw oorbellen te maken. Mix and match

Alle voorziene (inbegrepen) oorbel onderdelen zijn uit 925 sterling zilver gemaakt. Als jij graag goud vergulde onderdelen wil dan kan dit, tegen een meerprijs. Ter voorbereiding van de workshop zal ik alle onderdelen voor jou vergulden. De meer prijs is 30 euro (te betalen tijdens te workshop zelf)

 

                                                                    ✨   

 

Wat ga je leren tijdens deze workshop? In deze workshop leer ik jou oorbellen maken aan de hand van de ketteltechniek. Na de workshop neem jij 3 paar oorbellen mee naar huis. Voor de stenen kan je kiezen uit een ruime keuze van stenen die ik geselecteerd heb. Ik ga voor jou opzoek naar de mooiste stenen om jouw oorbellen te maken. Mix and match

Hoe gaat het in zijn werk? We starten met een woordje uitleg over de technieken die wij gaan toepassen om de oorbellen te maken. Nadien zal ik alles demonstreren en gaan jullie zelf aan de slag. Na 1 uur à 1,5 uur neem jij 3 paar oorbellen mee naar huis!

Welke soort oorbellen gaan we maken? In de workshop zit 1 oorbel sluitingen, de pareldraad creolen (zie voorbeeldfoto) en 3 paar stenen inbegrepen. Je kan kiezen tussen een mooi aanbod van verschillende stenen om jou oorbellen te maken. Op de bijhorende foto’s kan je verschillende voorbeelden zien van reeds gemaakte oorbellen.

Wat is inbegrepen? Alle voorziene (inbegrepen) oorbel onderdelen zijn uit 925 sterling zilver gemaakt. Als jij graag goud vergulde onderdelen wil dan kan dit, tegen een meerprijs. Ter voorbereiding van de workshop zal ik alle onderdelen voor jou vergulden. De meerprijs is 30 euro (te betalen tijdens te workshop zelf)


Wat neem je mee naar huis?

✨ 3 paar zelfgemaakte zilveren oorbellen

✨ Leuke creatieve ervaring met fijne mensen. Je kan nu zeggen dat je zelf je eigen oorbellen hebt gemaakt! Hoe origineel is dat!

✨ Tips en tricks over het onderhoud van jouw juwelen

✨ 1,5 uur lang me time of quality time


WAAR? Kleine Doornstraat 71, 2610 Wilrijk

- Parkeren kan in de straat of voor de deur

- Gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer


Good to know:

✨ Prijs: 99€

✨ Duur: 1 uur à 1,5 uur

✨ Individuele begeleiding voor iedereen

✨ Groep van minstens 6 personen

✨ Locatie: Kleine Doornstraat 71, 2610 Wilrijk

✨ Een extra verassing voor de jarige/ bride-to-be

✨ Water, thee, koffie, een frisdrank en een fles cava zijn inbegrepen. Plus lekkere snacks en taart! 

 

Heb je nog vragen rond deze workshop? laat dan hieronder je vragen achter!

Laat hier je bericht achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.